Jan Roeleveld

Actueel

Op 25 juli 2013, om 18.35 uur zijn Fredy en ik opnieuw oma en opa geworden. Onze schoonzoon Berry en onze dochter Frieda kregen een tweede zoon. Ze noemen hem Eduard en zijn doopnamen zijn Frederik Marc.  Eduard woog  4225 gram.  Hierbij wat foto’s van de trotse oma en opa.Trotse omaTrotse opa

 

Sinds 1 juni 2013 ben ik met algemene stemmen door de algemene ledenvergadering van AV-Dialog e.v. Verein für Audiovisuelle Kommunikation, benoemd in het ambt van Präsident. Een protocollaire erefunctie zonder bestuurlijke verantwoordelijkheid. Ik mag AV-Dialog e.v. vertegenwoordigen in binnen- en buitenland bij audiovisuele activiteiten en regelmatig schriftelijk mijn visie geven in het eigen verenigingsblad op de toekomst van de audiovisuele (amateur)kunst.

Logo_AV-Dialog_900px

 

Op vrijdag 27 april 2012 mocht ik uit handen van de Houtense burgemeester Cor Lamers een Koninklijke onderscheiding ontvangen: Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De reden waarom vindt u op deze website onder “nevenactiviteiten“. Mijn lieve vrouw Fredy deelt nadrukkelijk in de eer van deze Koninklijke onderscheiding, want dankzij haar flexibiliteit, souplesse en opofferingsgezindheid kon ik al deze nevenactiviteiten en werkzaamheden verrichten.

 Op 24 juni 2011, om 11.00 uur, zijn Fredy en ik opnieuw oma en opa geworden. Deze keer van een stamhouder, Joshua Roeleveld. Joshua is de zoon van onze oudste zoon Michiel Roeleveld en schoondochter Johanna Roeleveld-De Vries en het broertje van Aleya. Joshua woog bij zijn geboorte 4280 gram. Vader, moeder, baby en zusje maken het goed. Joshua heet voluit Johannes Machiel Kristiaan. (Geen foto’s).

Op 25 november 2010, om 01.19 uur zijn Fredy en ik opnieuw oma en opa geworden. Onze schoonzoon Berry en onze dochter Frieda kregen toen hun eerste kindje, een zoon. Ze noemen hem William en zijn doopnamen zijn Willem Johannes. William woog bij zijn geboorte 4100 gram.  Hierbij wat foto’s van de jonge ouders en hun zoon.

 

Op 25 maart 2010 is,  na een ernstige ziekte, mijn lieve vader, Machiel Roeleveld, op de leeftijd van 83 jaar en 10 maanden om 0.35 uur overleden.

Op 18 juni 2009, om precies te zijn om 13.48 uur,  zijn Fredy en ik oma en opa geworden van Aleya Roeleveld. Aleya is de dochter van onze oudste zoon Michiel Roeleveld en schoondochter Johanna Roeleveld-De Vries.  Aleya woog bij haar geboorte 3860 gram. Vader, moeder en dochter maken het goed.

 

 

 

 


Laatste reacties

Contact

E-mail: info apestaartje janroeleveld. nl